petek, 21. maj 2010

FITTING...

...spet. Tokrat za kanček še bolj zmeden, saj je do modne revije le še en teden. In kljub temu se nam od dela, ki nas še čaka, lahko kar zvrti v glavi. Vsi smo bili malo bolj živčni, malo bolj hiperaktivni, poskušali smo hitro razmišljati in sprejemati prave odločitve.
Kljub vznemirjenju smo na fotografijo še ujeli kakšen nasmeh, ki nas spomni, da se pravzaprav vsega kar sledi še vedno veselimo :)
 
N.T.

2 komentarja:

  1. Živjo :) mam eno vprasanje - s parimi prijateljicami bi se rade udeležile vaše modne revije, pa nam ni čisto jasno kdaj lahko pridemo - je ob 19. le za 'izbrance' in ob 22h za ostale?

    LP Simona

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga SB, letos smo pripravili modno revijo ob dveh terminih ravno zaradi vedno večjega števila obiskovalcev. Ker bodo ob 19. uri na modni reviji predvsem povabljenici tekstilnega simpozija, ki poteka na isti dan na NTF in predstavniki medijev, vas vabim, da si ogledate revijo ob 22. uri. Vabila ne potrebujete, saj je vstop ob 22. uri prost. Vabljene tudi vaše prijateljice v čimvečjem številu, seveda. Modni pozdrav!

    OdgovoriIzbriši